Bedankt augustus!

Ondertussen is het alweer half september dus hoog tijd voor een terugblik op de voorbije maand. Onze kleine of grote topmomentjes in willekeurige volgorde:

  • De zomer is voor ons een top periode want dan zijn er lekker veel rommelmarkten. Ik vind er vaak leuke kleren voor de meisjes en Amélie krijgt mij altijd wel zover dat ze me één of ander stuk speelgoed ontfutselt. Zo vonden we op één van de rommelmarkten onderstaande topper: een zeemeermin met lichtgevende tepels! Speciaal toch? Je drukt op het hartje van haar ketting en haar tepels beginnen te flikkeren.  Kan handig zijn ook, zo’n paar koplampen in het donker maar ik vrees dat Amélie er geen echte Mattel Barbie had uitgekozen.     😉1_Fotor
  • We gingen een dagje op uitstap naar Bokrijk. De kindjes hadden het grootste plezier zoals je hieronder wel kan zien:

AUG11

  • Wat dacht je van onderstaande smakelijke maaltijd? Een glaasje water met een lekker sappige hamburger (inclusief de sesamzaadjes op het broodje!) en een heerlijke hot dog. Dank u wel Aldi om mijn kind een namiddagje zoet te houden!

AUG5

  • Geef het kind een kartonnen doos en ze is gelukkig! Eerst werd de doos een taxi voor kleine zus. Daarna veranderde de doos in een schip volledig voorzien van een roer en een mast. En toen het schip had afgedaan maakten we er samen een muizenhuis van, compleet voorzien van een wintervoorraad bestaande uit besjes en zaadjes. Eén doos dames en heren, kost u niets en plezier gegarandeerd!

4_Fotor

  • Blij gezichtje: check! Je zou voor minder als je peter je meeneemt naar de plaatselijke kermis. Zeker als je trouwe vriend Blaffie ook nog eens mee mag.

AUG4

  • Mijn man vond het een flauwe mop maar ik moest nog de rest van de rit glimlachen toen ik ’s morgens deze sticker vond aan het verkeerslicht:

2_Fotor

  • Een tijdperk is voorbij! Jill en Rik gaan nu allebei naar school. Daar word je wel een beetje weemoedig van dus namen we afscheid met een gepast cadeautje voor elk kindje.

aug2

 

X Karlien en Sofie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s