Bedankt september!

En hupsakee, de eerste schoolmaand ligt alweer achter ons. Een maand waarin we naar de juiste routine zochten en nog genoten van de nazomer of, ja, zelfs van de regenbuien want na die hittegolf konden wij wel genieten van eens een dagje gewoon te potato couchen. Gelukkig zaten we deze maand niet enkel met onze luie kont op de zetel.

Hieronder, zoals steeds in willekeurige volgorde, onze verzameling geluksmomentjes in september:

  • Amélie en de beer, dat is grote liefde! Een klant in Londen vond het wel een leuk idee om een “beertje” als geboortegeschenk te geven voor Camille. Een beertje van 1,34m groot, zo vermeld het etiket, is altijd handig als je enkel met handbagage reist, NOT! Maar als ik Amélie de beer zie knuffelen en kusjes zie geven dan maakt mijn hart wel een sprongetje. Zelf zou het nooit in mij opkomen om zo’n kanjer in huis te halen maar ik ben blij dat Amélie nu met de beer op haar kamer er een lekker zacht leeshoekje bij heeft.

amelie

  • Een mijlpaal in de vorm van twee schoolgaande kinderen deze maand. Hallelujah! Geen gedoe ’s morgens in het verkeer, de kinderen kunnen netjes op hetzelfde adres gedropt worden. De eerste dag verliep vlekkeloos, na de eerste week sloeg de vermoeidheid genadeloos toe maar inmiddels heeft Rik zich wel aangepast aan het schoolritme.

IMG_6716

  • En het was zelfs niet alleen maar van naar school gaan deze maand. Nee nee, wij pakten het er nog eens goed van en gingen en weekje mee met mamie en bompa naar Oostduinkerke. We hadden onze vitamine zee nodig en het deed deugd!

IMG_6875

  • En dan toch weer terug naar school. De scholenveldloop deze keer. Zie dat gezichtje van puur contentement. En van gaan met die banaan. Er werden geen prijzen uitgereikt want alle kindjes zijn kampioenen maar die van mij toch nog ietsje meer.. Nah! Rik ging als eerste over de streep en Jill was derde. En een fiere mama stond achter het lintje te supporteren.

rik

X Sofie en Karlien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s