Over ons

Karlien (’85), getrouwd met Santiago en mama van Amélie en Camille. Houdt van uitgebreid brunchen op zondag, schatten jagen op rommelmarkten, dat eerste moment wanneer je wegzakt in een heerlijk heet bad, spannende (Scandinavische) thrillers, stroopwafels en de lach van Amélie wanneer ze door haar papa gekieteld wordt.

Sofie (’87), samen met Pieter en mama van Jill en Rik. Houdt van tekenen, luide muziek in de auto, frikadellenkoek met kriekjes, Rik’s blije gezicht als hij zijn zus ziet, ‘soppeneikes’ op zondag en in de plassen gaan springen met Jill als het regent om daarna in pyama warme chocomelk te drinken.

Wij zijn twee zussen die samen bloggen over feestjes en alles wat daarmee te maken heeft. Op tijd en stond schakelen wij ook onze mannen in als fotograaf (Santiago) of handige harry (Pieter).

Toen we klein waren was het altijd halsreikend uitkijken naar de eerste woensdagnamiddag na je verjaardag. Dan was het verjaardagsfeest voor de vriendjes en vriendinnetjes van de klas. Van twee tot vijf, met een hoop pannekoeken of frietjes die we in ons eigen ‘frituur’ mochten serveren. Die feestjes waren toen het hoogtepunt van het jaar en nu we zelf kleine kinderen hebben kunnen we die magie herbeleven en zelf mee creëren. Daarnaast houden we gewoon van de gezelligheid die met eender welke feestelijke gelegenheid gepaard gaat. Het leven is nu eenmaal leuker met vlaggetjes aan het plafond en een stuk taart in de hand om zo maar iets te zeggen…

dsc_3225
Sofie en Karlien                                                                Foto door Santiago Maldonado

 

 

 

3 gedachtes over “Over ons

  1. Wow, wat een leuke blog. Wij zijn momenteel nog op zoek naar iemand die ons zou willen helpen bij het ontwerpen van een geboortekaartje voor ons eerste kindje dat we verwachten in juni.

    Is dit iets wat jullie zouden kunnen doen?

    Groetjes,
    Chloë

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s